پخت به روش ساگار

مراحل ساگار

همانند بیشتر تکنیک های پخت، تاثیرات متفاوتی از پخت ساگار وجود دارد. مشخصا موادی که در ساگار قرار میدهید و هم چنین شکل ساگار و مقدار فضای بین ظروف و دیواره ساگار در نتیجه آن تاثیر خواهد داشت.

در ابتدا پائین ساگار را با بسته ای از خاک اره می پوشانید. مخلوطی مساوی از نمک و کربنات مس را در خاک اره می ریزید. مواد طبیعی مدنی مانند (پوست موز یا سبزیجات ) و یا سیم مسی را روی ظرف قرار می دهید. کاسه دیگر را به عنوان در پوش ساگار ، برعکس روی کاسه قرار دهید. جذب کمی هوا مطلوب است. اگر می خواهید.درپوش ساگار درست مقابل کف قرار شود می توانید مقداری پشم شیشه را رول کرده و در لبه پایه قرار دهید.

دود حاصل از سوخت مواد به صورت تصادفی روی اثر می نشیند و رنگ ها و طرح های جالی را به وجود می آورد

دما باید تا حدود 1600 الی 1700 بالا بیاید. اگر از نتیجه کار ناراضی بودید دوباره ظرفتان را بپزید

 

271449_PTsTkr4G.jpg

 

271449_VKudZJLH.jpg

/ 4 نظر / 58 بازدید

سلام 1700 تا 1800 درجه ؟ نمیشه بابا . ...

ندا

سلام می شه لطفا بیشتر در موردش توضیح بدی . بدنه اصلی در این روش همون دو تا کاسه است؟و اگه این طور است گفته بودی نرم است که آیا تو کوره ترک نمی خوره ؟و این طور که من فهمیدم شما دو تا ظرف را به هم اتال نمی دی؟اصلا یکی از این کاسه ها بدنه اصلی؟

آنا

اول ممنون از اطلاعات جامع و خوبت... دربدر دنبال یه چرخ سفال خوب هستم که از نظر قیمت هم مناسی باشه... یه مورد کوچیک و جمع و جور می خوام. ترجیحاً برقی ولی اگه پدالی بود مشکلی نیست... میشه بهم خبر بدی اگه میشناسی... ممنون میشم عزیزم. درضمن جزو دوستانم حساب میشی... موفق باشی عزیزم

لیلا

سلام خیلی زیباست.